view

My first day off, gick till Tesco(Ica) och inhandlade ett litet matförråd. Jag håller på att tvätta nu, sen ska jag ut och motionera lite.
(The view from my window)

Asien längtan

Nu har jag jobbat hela veckan och jag är helt slut! Hämtade min dator hos Vivi och Mark så nu kan jag äntligen använda mig av wifi't i lägenheten, dock är uppkopplingen värdelös... Så nu sitter jag uppkopplad mot Starbucks som ligger på andra sidan gatan. Hmm!
*
Idag var det riktigt kyligt ute och det fick mig att längta tillbaka till asiens fina stränder. Sol, bad och goda fruktiga drinkar.
Sanya, Hainan (Kina)
Underbart vattenfall (Laos)

12 december

Idag skrev jag kontrakt med American Apparel, heltid och tillsvidare anställning ! ! Har också fått deltid på Levi's. Det kommer bli tufft, ca 60h i veckan. Fungerar det inte får jag säga upp mig, svårare än så är det ju inte... I morgon flyttar jag till Borough, ska vara i nya lägenheten kl 9. Tre timmar senare ska jag vara på Levi's för lite inskolning. På onsdag är det AA som gäller och jag måste få mitt schema så fort som möjligt så jag kan anpassa Levi's efter mina tider på AA.
*
I övermorgon börjar Circus 11. Som jag har fattat det är det unga designers som ställer ut sina kreaktioner/kollektioner. Ligger nära jobbet i Shoreditch så förhoppningsvis ska jag kunna ta mig dit!
Glad för nu har jag 2 jobb!
Jobb 1: American Apparel i Shoreditch
Jobb 2: Levi's på Regent Street

Shopping

Idag åkte jag och Vivi och shoppade lite juldekoration, mat och annat behövligt. Första stoppet var Ikea, jag köpte julskum där. Vivi sa att om man får hemlängtan är rätta kuren en dos av Ikea för allt är väldigt svenskt där. När vi gick där och kollade fick jag ett sug av att få inreda mitt aldeles egna. Men det får vänta...
Jag längtar också till jag får börja jobba, det ska bli spännande!
Har också shoppat lite annat i en seconhand i Shoreditch...


Lovely and vintage


Royal Exchange


Royal Exchange. Där inne på 3e våningen jobbade jag.
(Bank Station)

Börjar känna London

Hej,
I morgon är det sista dagen på Keane, veckan har gått fort och jag tycker det ska blir tråkigt att lämna företaget. Att vara kontors assistent är kul. Mina arbetsuppgifter har varit varierande, gjort kaffe och te, tagit emot samtal köpt mat, osv. Ex. Idag skickade jag iväg ca 250 julkort så det var mycket klippande och klistrande. Pilligt och roligt!
Här är min reception. Kommer sakna dig!

Var på intervju idag, det gick bra. Mer detaljer kommer.




Vivi and Mark

Den 13 december flyttar till ett flatshare i Borough. Om allt går som det ska, man vet aldrig men den är 99% säkert. Idag har jag tagit det lugnt. Nu ska jag fixa lunch till i morgon. Första dagen på jobbet! Önska mig lycka till!
Här sover jag
Tigger



London

Idag är det min femte dag i London och jag trivs redan jättebra. Mycket har hänt och det har varit mycket intensiva dagar. Min första dag på Keane var rolig, mycket nya grejer att lära sig. Keane ligger mitt i city och byggnaden där företaget har sitt kontor ligger i en gammal victoriansk byggnad. I dag har jag en lägenhetsvisning att gå på, jag hoppas att det går bra (det har redan varit en "landlord" som har försökt lura mig på pengar). The location är centralt, i zon 1, men inte i det dyraste kvarteren. Vilket passar mig bra.
Vivi och Mark som jag bor med förtillfället är super trevliga! Vivi är svenska men har bott i London i 13år. Det kommer kännas tråkigt att flytta ifrån det fina dubbelrum som det har låtit mig hyra.
Har inte hunnit ta så mycket bilder än men här är några från flygresan.
Kastrup
Starbucks

London från ovan



RSS 2.0